TROLLRALLY DET HERRENS ÅR 2000...

Trollrally kommer vel aldri til å bli noe annet enn trollrally. Det kommer det vel aldri til å bli noen tvil om. Det er vist nok et treff oppe i Valdres et sted, der det første Trollrallyet startet for snart et par hundre år siden som fortsatt kaller seg Trollrally, eller rettere sagt alternativt Trollrally. Men etter å ha besøkt det en gang, og ALDRI mer en den ene  gangen, kan jeg i hvertfall utale meg om at dette aldri kommer til å være noe ALTERNATIV til det skikkelige Trollrallyet i Fyresdal. Her treffes det flere tusen til dyst og fellesskap over en lest som ikke er sann. Som vanlig så har arrangørene gjort skikkelig forarbeide med hensyn til valg av band som skal spille der. I år var det et kjempeband som het Six Pack som spilte, og de spilte hæærn fløtte meg så det ikke var en levende sjael igjen innimellom furuskauen. Alle trakk ned til musikken som lagde en stemning som det bare er på denne plassen det er mulig å oppnå. Men et par stykker var det vel igjen innimellom furustammene da, for etter opp telling på søndagsmorran hadde en eller annen ihvertfall greid å rappe mobiltelefonen min, en Nokia 7110, og 4 alkotestere og 3\4 liter 96% !!!! Dette syntes jeg nok la en demper på entusiasmen min på sønda'n, men slik har det vel blitt en god del av på treff de siste årene, at man ikke har noe særlig respekt for andres eiendom lenger. Kommer jeg over en av disse "kleptofingrene" på fersken, så kommer jeg til å sitte inne i mange år!!!!Det er sikkert.

Men når alt kommer til alt så har vel de fleste fått være i fred for disse løm'lene. Været ja, været var jo bare helt topp. Det var ikke antydning til regn hele tiden, bortsett fra at det begynte å gråne litt på søndag, noe som gjorde at det var endel som absolutt kjørte noe tidlig i forhold til "lystvanninntaket". Har ikke fått noe tilbakemeldinger enda om beslaglagte førerkort, men hvis alle blei sjekket hadde det gått mange. DET er sikkert. I år var til å med dynabenken på plass med innbydende testmuligheter for opptimistiske "trimmere" som hadde minst over hundre hester etter å ha "spreket" opp maskinene noe forferdelig. Men de fleste kom nok furtende ned av rullebanen igjen etter å ha fått resultatet "slengt" i trynet, Minst 30 % lavere enn antatt. Sjøl gikk jeg ikke i baret denne gangen som sist da jeg sa at jeg skulle ta ei flaske øl på styrten for hver hest over 60 hester på bakhjulet, og så blei det 69!!! "Goodnight Irene", så i år "safet" jeg på 85, og det holdt akkurat.

Fikk til og med startet enda en Ryk &Reis avd. Nå i Moi.Tror nesten folk begynner å bli litt lei den vanlige klubbdrifta jeg, der det nesten bestandig er dissens om et eller annet, og sjelden er det lenger at hele klubber drar på treff. Selvfølgelig er det noen unntak, og disse klubbene går greit, Men det er jo litt morro da og komma på treff og møte folk i din egen klubb som du aldri har sett før! Det er jo det som er meningen med oss da, at vi stadig blir nye medlemmer over det ganske land og kan besøke hverandre når vi er på ferie for eksempel, eller treffes på treff i andre landsdeler. Artigt det gitt!................

Hematt gikk dett som vanlig veldig sakte. 8 timer til Hønefoss er vel ikke akkurat noe å fortelle Valderhaug om..Men det var jo inklusivt en tur innom flykafeen på Notodden da, for å spise Kinamat. Dette har liksom blitt tradisjon det å spise der. Det skulle alle prøve. Det er ikke mange plasser jeg har vært å fått så godt gjennomført mat.! Man veit jo at uten øl og f.... duger helten itte.

Og til slutt en liten beskjed til den eller de som rundstjal meg, ta kontakt med meg så kan jeg sende deg ekstra batterier og datasuiten som følger med telefonen i bytte mot de 400 telefonnummerene som ligger i telefonen og som jeg ikke har vært oppmerksom nok til å ha notert meg på andre plasser. Når du starter opp telefonen vil du se at det står ryk&reis mc på displayet og adressa mi og mailen finner du på baksiden av batteriet. Den er forresten stengt nå på emai-koden så du får ikke brukt den heller, så send den gjerne tilbake er du grei.

Hei så lenge med dere.