Også var det LARVIKSTREFF da:

Larvikstreffet, et av urtreffene i motorsyklistsammenheng, ja det er ikke for sterkt å si at detta kan de jaggu, denne gjengen fra Larvik og omegn, å arrangere treff. Jeg har igrunn aldri filosofert så mye over om det er arangementet i seg selv eller om det er plassen og omgivelsene som lager denne helt spesielle oplevelsen som Larviktreff er, eller om det kanskje er en kombinasjon av begge deler. Men om jeg skulle utebli fra dette treffet et år så er jeg vel antageligt "fløyet" min veg ut på den evige roadracingbanen. Vel har treffet forandret seg endel siden jeg var der første gang i 1978 tror jeg det var,men det er ialfall til det bedre mener jeg, selv om det var topp stemning den gang også, men på et annet plan enn idag. Men vi hadde like dårlig hembrent da som nå! Larvikstreffet har vel vært et av de mer værsikre treffene. Altså det er bestandig mye vær da. Enten veldig pent vær med fryktelig varm sol, eller fryktelig mye regn med tordenvær og sånn vær. Men det er ikke så farlig bare jeg får plassen min, som jeg har hatt de siste 15 årene, nemlig på Neset. Jeg skal snart få satt opp ei postkasse der nede, for nå har jeg snart ligget på samme plassen i tilsammen ca to måneder i telt opp mellom årene.

Fredagen var omtrent slik som før beskrevet, med masse vær, og torden ute på kvelden, men det gjør ikke noe om det regner syntes jeg, for da blir det så mye koseligere i og med at alle samler seg under presseningene, og da blir det sosiale samholdet mye bedre med en gang!! Da blir folk lettere kjent med hverandre, med vannstråla fra duken rett i nakken og varm kaffe som blir drukket fra skjelvende hender. Det er treff det også! Men da fredagen rant og lørdagen kom, var det Larviksvær igjen. Bare denne gangen med sol og kvelende varme, og da er livet verd å leva. Så var det å "rotere" litt da, og være litt sosial. Det er skikkelig koseligt å rusle rundt nedi skogen og langs vannet der de fleste sitter i små grupper og har det gøy. Der kan man gå fra sang og leven og rett på en som sover ut litt, for så å gå rett på noen som spiser eller mekker sykkel. I det hele så kan man si at det skjer noe overalt til enhver tid liksom, og man er velkommen til å sitte ned uansett hvor en kommer, ja det er akkurat som det skjer noe med folk her disse to dagene, de blir liksom så snille og greie og kaster alt stress ved innmeldingen og blir til en gruppe med motorsyklister med felles mål, og ha det gøy.

Og gøy blei det ialfall da lekene startet, og Petter Smartene fra klubben fikk utfoldelse for all sin kreativitet når det gjelder å lage ablegøyeleker med de mest vannvittige påfunn. Først startet det med trillebårtrilling med to styrmenner som skulle styre trillebåra med hver sin hånd mens en satt oppi båra og drakk ei pils mens styrmennene til tider ville styre båra hver sin vei, noe som fikk det mest utrolige utslag i alle retninger på veien rundt rundemerket som besto av et plastikkfat, som nok hadde utdanning som airbag fra før.Men etter noen heat blei det for kjedelig med denne tønna, og da var det jo selvfølgelig,og hvem ellers enn Morten"Arier" og Jon "Hyper" og ikke minst Tore "Arne Bakken" med "flaska i rompa streakeren", som fant ut at de heller skulle markere rundepunktet på en litt annen måte. Og det var som følger, med tre nakne staute menn, med Tore i rompa på " Hyper" som igjen gav en, etter utrykket på Morten, kjempeavsugning. Og dette skjedde ca fem minutter etter at jeg hadde tømt kameraet og ikke trodde det kunne skje noe mer vavittig nå enn det som hadde skjedd. Så feil kan man ta med denne gjengen i det rette slaget, noe de bestandig er på Larviktreff, uansett.Og rundingen av dise ublyge menn kan dere som ikke var der knapt forestille dere, og heller ikke har jeg dekende ord, så prøv heller og kom selv neste år, for det er like vanvittigt hvert år omtrent!!

Et resume på Larvikstreffet lar seg vel neppe lage, for det er liksom bare noe hele tiden, på alle plasser på hele området. og det er heller ingen kø av nevneverdig grad, om det er 300 eller 1500 her. Det er vel fordi at plassen er så lang og grei at man nesten kan si at det er sånne små treff inni treffet overalt. Kanskje det er et resume? Det skal forsiktighet inni bildet når man skal gradere et treff utfra poengsummen en til ti, men skal et treff kunne, overhodet få en tier, så er det LARVIKSTRTREFF. Og den som ikke er enig med meg der har heller ikke vært der!!! BASTA!!

Så, Larvik MC Klubb, hold plassen min klar til neste år også, Dere veit å je bur hen!! På Neset ja!.